Danbooru

Read the rules before proceeding!

Topic: DanbooruUp, tag completion for Firefox, Chrome, Opera

Posted under General

zatchii

Schrobby said:

Did you include DakuTree's extension in the Firefox one?

I didn't include these changes in any of the extensions. It's a nice idea, but it would require some more polish, and I didn't want to wait any longer with the release.

lastsinz said:

Using Chrome, everytime I hit Tab to complete the tag name during upload, I get two tags being entered.
http://puu.sh/2CnhX

That doesn't happen for me. Are you using any other extensions or scripts besides DanbooruUp? What version of Chrome are you using?

  • ID: 87569
  • Permalink
  • Kikimaru

    Using Chrome, works fine EXCEPT when uploading large images, it gives me a full-sized preview on the Danbooru Upload page.

  • ID: 87573
  • Permalink
  • Toks

    Kikimaru said:

    Using Chrome, works fine EXCEPT when uploading large images, it gives me a full-sized preview on the Danbooru Upload page.

    This has nothing to do with zatchii's extension; it seems to be a newly introduced bug in the site itself.

  • ID: 87574
  • Permalink
  • lastsinz

    zatchii said:
    That doesn't happen for me. Are you using any other extensions or scripts besides DanbooruUp? What version of Chrome are you using?

    Okay, problem solved. I checked my extensions and apparently there's two DanbooruUps running, must have dragged the second one in by accident. Deleted one and now it's fine.

  • ID: 87581
  • Permalink
  • SystemXS

    The right-click thing is pointing to /uploads.xml?tags=* now.
    Not sure if intended, but the previous behavior (/posts) was more useful.
    A direct wiki link would be even better imo.

  • ID: 87592
  • Permalink
  • jjj14

    Working well for me in Firefox 20.0.1.

  • ID: 87595
  • Permalink
  • zatchii

    SystemXS said:

    The right-click thing is pointing to /uploads.xml?tags=* now.
    Not sure if intended, but the previous behavior (/posts) was more useful.
    A direct wiki link would be even better imo.

    That is a bug, I will put a fix in for next release.
    One problem with wiki links is that they currently aren't very helpful if the wiki page does not exist. Tag search avoids that problem, and still makes it easy to get to the wiki page if there is one, IMO.

    Updated by zatchii

  • ID: 87601
  • Permalink
  • Type-kun

    Toks said:

    This has nothing to do with zatchii's extension; it seems to be a newly introduced bug in the site itself.

    Looks like it first runs the javascript code for preview (yielding 0 for height), then loads the image.

  • ID: 87606
  • Permalink
  • HNTI

    Is it intentional that DanbooruUp doesn't show up dupes before uploading a pic ? It used to do so, before Danbooru migrated.

  • ID: 87621
  • Permalink
  • Toks

    Kikimaru said:

    For some reason I can't load the tag small_breasts.

    That's probably because it was created after the Danbooru 2 upgrade. The current tag cache is likely an old one from before then. The reason a new one can't be used is because this is still broken for some reason.

  • ID: 87630
  • Permalink
  • zatchii

    Toks said:

    That's probably because it was created after the Danbooru 2 upgrade. The current tag cache is likely an old one from before then. The reason a new one can't be used is because this is still broken for some reason.

    It's currently a bit on and off - I think because http://sonohara.donmai.us/cache/tags.json works but http://hijiribe.donmai.us/cache/tags.json doesn't.

    Kikimaru said:

    For some reason I can't load the tag small_breasts.

    I have updated the fallback, so try clearing your tags and updating again now.

  • ID: 87634
  • Permalink
  • Miragu

    Toks said:

    That's probably because it was created after the Danbooru 2 upgrade. The current tag cache is likely an old one from before then. The reason a new one can't be used is because this is still broken for some reason.

    zatchii said:

    It's currently a bit on and off - I think because http://sonohara.donmai.us/cache/tags.json works but http://hijiribe.donmai.us/cache/tags.json doesn't.

    I have updated the fallback, so try clearing your tags and updating again now.

    So we have to clear our tag history and then update? I already updated, but tag autocomplete doesn't happen on either searching or tagging for me.

  • ID: 87650
  • Permalink
  • zatchii

    Miragu said:

    So we have to clear our tag history and then update? I already updated, but tag autocomplete doesn't happen on either searching or tagging for me.

    It doesn't appear at all? Which browser are you using? Do you see a drop-down when you start typing in the search field?

  • ID: 87678
  • Permalink
  • Kikimaru

    zatchii said:
    I have updated the fallback, so try clearing your tags and updating again now.

    Worked for me.

    Chrome on Mac.

  • ID: 87685
  • Permalink
  • Toks

    The cache is now working properly on both hijiribe and sonohara.

  • ID: 87686
  • Permalink